Bangkok Chiang Mai

Chiang Maihin on helppo ostaa halpa lento Thaimaasta. Air Asia on voittanut parhaimman halpalentoyhtiön tittelin muutamana vuonna peräkkäin. Lennot Bangkokista Chiang Mai International Airport (CNX) välille maksavat yleisesti reilut 1000 bahtia.

Lentoja Suvarnabhumista Bangkokista Chiang Maihin on lähes tunnin välein. Jos aikataulusi on kiireinen, etkä halua varata lentojasi Air Asialta myös Bangkok Airways, Nok Air, Thai Airways, Nok Air, Orient Thai Airlines, One-Two-Go, Nok Mini, SGA... Ovat useita lentoyhtiöitä, joilta voit etsiä halpaa lentoa Bangkokista Chiang Maihin.

Bangkok on yleisin lentokenttä, jolta saavutaan Chiang Maihin mutta Air Asia tarjoaa usein halpoja lentoja myös Kuala Lumpurista Malesiasta.

Missä Chiang Main lentokenttä sijaitsee? Lentokenttä Chiang Maissa on ainoastaan 3 kilometrin päässä keskustasta ja autolla matka kestää 10 minuuttia. Lentokentältä löydettävät taksit maksavat keskustaan 120 bahtia, joka on pyöreästi 3 euroa.

Mahdollisesti hotellisi tarjoaa ilmaisen kuljetuksen hotelliisi, joten asia kannattaa varmistaa.

Pihistelevien matkustajien on mahdollista myös etsiä bussi keskustaan, joka maksaa 15 bahtia. Tuk Tukit ja lavataksit maksavat 60 bahtia eli noin 1.5 euroa.