Thaimaa Chiang Mai naiset

Thaimaalaiset baaritytöt Chiang Maissa ovat monille Bangkokin lennon ostajille ainoa syy lähteä Thaimaaseen. Thaimaalaisessa yhteiskunnassa naiset ovat yleisesti olleet riippuvaisia miehistä taloudellisesti.

Köyhemmät naiset tosin ovat monesti joutuneet luopumaan unelmastaan ja tekemään töitä auttaakseen perhettään. Rikkaammat thaimaalaiset naiset olettavat pääsevänsä naimisiin rikkaan yläkastin miehen kanssa ja kasvattamaan kotona lapsia apunaan lastenhoitajat ja avustajat.

Thaimaalaisten baarityttöjen ideana Chiang Maissa on, että juhlitaan jatkuvasti ilman mitään murheita. Muiden baarityttöjen hienot uudet puhelimet, korut ja uudet vaatteet houkuttavat uusia työntekijöitä. Elämä on yhtä juhlimista Chiang Maissa ja baarityttönä ollut nainen ei tule ikinä muuttamaan ajatteluaan.

Kauniit thaimaalaiset naiset uskovat, että heistä tulisi huolehtia ainoastaan heidän kauniin ulkonäkönsä takia. Tietystikään thaimaalaisia Chiang Main baarissa työskenteleviä huoria ei voida luokitella kauniiksi. Chiang Main baaritytöt ovat kuitenkin köyhistä lähtökohdista ilman koulutusta, joten heidän tyhmyyden takia he pitävät itseään kauniina naisina.

Muutamien vuosien huoraamisen jälkeen Chiang Mai naiset huomaavat, että heidän ulkonäkönsä on rumentunut entisestään ja nykyisin asiakkaita ei enää löydy. Aikaisemminkin kun turistit lähettivät rahaa säännöllisesti rahat tuhlattiin nopeasti kaikkeen turhuuteen. Viha ja katkeruus on vanhemmilla Chiang Mai huorilla suuri.

Jos sinulla on kokemusta Chiang Main baaritytöistä olet huomannut kuinka ystävällisiä he ovat työskennellessään baarissa. Ystävällisyys johtuu siitä, että nainen kuvittelee saavansa sinusta rahallista hyötyä. Mitä enemmän Chiang Main baarityttö kuvittelee saavansa sinulta, sitä ystävällisempää käytöstä tulet kokemaan.

Kuitenkin tyhmien Chiang Mai baarityttöjen kuvitelmat ovat monesti järjettömiä. Chiang Mai huorat kuvittelevat saavansa mieheltä saman summan kuin aikaisemmalta asiakkaaltaan. Aikaisempi asiakas oli Oulevi Oulusta.

Uolevi maksoi illasta 4000 bahtia. Kun kerrot maksavasi korkeintaan 1000 bahtia ja Chiang Main baarityttö ei enää ole ystävällinen vaan Chiang Main thaimaalainen baarityttö hermostuu.

Kun ilmoitat, että kaikki muut baarissa työskentelevät Chiang Mai naiset ovat valmiita tulemaan 100 bahtiin.. Ei Chiang Main baarityttö ymmärrä asiaa ja syyttää sinua siaksi.

Chiang Main huorat eivät uransa aikana saavuta mitään. Vaikka turisteja on jatkuvasti vilpillisesti huijattu.. Lopputulos on Chiang Main baaritytölle kuitenkin huono.

Ulkonäön laskiessa rahaa ei ole jäänyt säästön vaan kaikki on tuhlattu. Surkea englannin kielentaito on opittu seksituristeilta Chiang Maissa.. Thaimaalaiset miehet ovat maksaneet pienen korvauksen..

Yleisesti Chiang Main baaritytöt ovat baarissa 4 tuntia. Kyseisenä aikana istuskellaan baarissa seksikkäänä ja juodaan asiakkaiden maksamia juomia. Vapaa-aikana istuskellaan kotona katsomassa thaimaalaisia ohjelmia televisiosta.

Chiang Main baaritytöt voisivat opiskella vapaa-aikanaan mutta se on Chiang Mai huoralle aivan liian raskasta. Myöskin rehellisten töiden etsiminen on liian puuduttavaa koska illalla pitää juoda ilmaisia juomia baarissa ja jutella muiden baarityttöjen kanssa.

Chiang Mai baaritytöt saavat monesti jopa 5000 bahtia pelkästään turistin kanssa kulkemisesta ympäri kaupunkia ja syömisestä hienoissa ravintoloissa. Tämän lisäksi asutaan hienoissa hotelleissa ja vietetään luksuselämää. Rahat kuitenkin tuhlataan aina ja huorat elävät kädestä suuhun.

Kun baarityttö on tottunut tienaamaan vähintään 1500 bahtia yhdestä yöstä turistin kanssa niin tehtaassa tai riisipelloilla työskenteleminen 4500 bahtiin kuukaudessa ei kiinnosta. Etenkään kun töitä tulisi tehdä 6 päivää viikossa 10 tuntia päivässä.