Huijaukset Thaimaan Chiang Maissa

Thaimaa ja Chiang Mai on joissain asioissa rasistinen suomalaisia kohtaan. Monissa kohteissa sisäänpääsy thaimaalaisille on 20 bahtia mutta suomalaisilta veloitetaan 200 bahtin maksu. Ulkomaalaiset ovat normaalisti rikkaampia kuin thaimaalaiset mutta toiminta on silti törkeää.

Eri hinnat suomalaisilta kuin thaimaalaisilta antaa huonon kuvan Thaimaan Chiang Maista. Käytetään turisteja niin paljon hyväksi kuin mahdollista ja otetaan heidän viimeisetkin bahtit nopeasti pois.

Miten thaimaalaiset tekevät huijaukset siten, että suomalaiset eivät huomaa? Thaimaalaisille on eri hinnat thaimaaksi kirjoitettuna, jotta ulkomaalaiset eivät ymmärrä hinnoittelua.

Mitä monet thaimaalaiset Chiang Maissa eivät ole ymmärtäneet on se, että suomalaiset eivät halua tulla huijatuksi. Suomalaiset Thaimaan Chiang Maissa useammin matkanneet tietävät Chiang Main hinnat ja hermostuvat vääristä hinnoista.

Olen keskustellut thaimaalaisten kanssa aiheesta Chiang Maissa ja yleinen vastaus on: "Kyllä teillä suomalaisilla on varaa maksaa enemmän." Suomalaisilla ei ole ongelmaa maksaa ajoittain paljon, jos näemme hinnan kohtuulliseksi. Mistä suomalaiset eivät pidä on kusetus. Olkaa tarkkoina matkustaessanne Thaimaassa,